Kwaliteitsinformatie in beweging

Themadag Kwaliteit van zorg

Op donderdag 30 november organiseren de NVZ, de NFU en DHD een themadag over de kwaliteit van zorg.

Tijdens deze dag brengen we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Gastspreker Hugo Keuzenkamp (kwartiermaker synergie kwaliteitsprogramma's VWS) gaat dieper in op de relatie tussen de verschillende kwaliteitsprogramma's en het belang van goede informatie voor de beweging naar passende zorg. Het Shared Service Center Data Governance vertelt meer over wat er komend jaar gaat gebeuren op het gebied van de landelijke datagovernance van kwaliteitsregistraties, en DHD over de veranderingen in de kwaliteitsinformatie in OmniQ en SKI. Ook delen we een inspirerend voorbeeld uit de praktijk. Voor gebruikers van de Hospital Data Viewer (HDV) is er een extra sessie om ontwikkelingen en wensen te bespreken.  

Uiteraard is er ruim gelegenheid om vragen te stellen, met elkaar in gesprek te gaan en bij te praten met kwaliteitsadviseurs uit andere instellingen.

Ben jij kwaliteitsadviseur of kwaliteitsmanager en houd je je bezig met (één van) deze onderwerpen? En ben je werkzaam bij een lidinstelling van de NVZ of NFU? Meld je nu aan. Dan zien we je graag op 30 november! Let op: het aantal plekken is beperkt, dus kom met maximaal 2 personen per instelling.

  • Datum: donderdag 30 november 2023
  • Tijd: 10:00 - 16:00 uur (ontvangst is vanaf 09:30 uur en na afloop is er een netwerkborrel
  • Locatie: Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
  • Voor wie: kwaliteitsadviseurs of kwaliteitsmanagers die werken bij een NVZ- of NFU-lindistelling
  • Kosten: er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden

Heb je vragen over de themadag? Neem contact met ons op!