HR-Café 'Veilig werkklimaat'

Tijdens dit (online) HR-Café presenteren we een algemene aanpak voor sociale veiligheid in de branche ziekenhuizen en een set aan instrumenten gericht op een integrale aanpak om een veilig werkklimaat op alle niveaus binnen de organisatie te bereiken.

De aanpak en het instrumentarium zijn, onder begeleiding van bureau Dinsdag, ontwikkeld door en met een aantal algemene ziekenhuizen die deelnamen aan het project: Aanpak interne agressie en ongewenst gedrag van de StAZ.

Wil je weten wat deze integrale aanpak precies inhoudt en hoe je de instrumenten inzet voor een veilig werkklimaat op alle niveaus binnen jouw organisatie? Meld je dan aan voor dit HR- Café! Dit HR-Café is bedoeld voor Managers HR en voor door de Managers HR uitgenodigde collega’s die zich, door de inhoud van hun functie, bezighouden met dit thema.
Het programma wordt verzorgd William Bertrand (Dinsdag BV), Linda van der Marel en Sanne Hoogendoorn (StAZ). 

•    Datum: Donderdag 30 november 2023
•    Tijd: 15:30 - 17:00 uur 
•    Locatie: Online via WebEx
•    Voor wie: Managers HR die werken bij een NVZ-lid organisatie 
•    Kosten: er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden

Voor organisatorische vragen kun je contact opnemen met Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of mail naar bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.