NVZ Kennisnet LIVE! Samenwerken op het spoedplein

Steeds meer ziekenhuizen richten een spoedplein in, waarbij de SEH en de HAP worden geïntegreerd tot één acuut zorgloket voor de patiënt. Ook andere zorgaanbieders maken soms onderdeel uit van het spoedplein. Hoe richt je een spoedplein in? Welke mogelijkheden, kansen en obstakels zijn er? Daarover gaan we graag live met je in gesprek tijdens de Kennisnet LIVE-bijeenkomst 'Samenwerken op het spoedplein' op vrijdag 14 juni. De bijeenkomst wordt georganiseerd door NVZ en InEen.

De bijeenkomst start met een toelichting op de ontwikkelingen rond spoedpleinen. Vervolgens licht een aantal samenwerkende organisaties toe hoe zij hun spoedplein hebben ingericht. Samen met de betrokkenen van ziekenhuizen en huisartsenspoedposten gaan we in gesprek over de mogelijkheden die er zijn. Ook horen we graag wat er op landelijk niveau nog nodig is, om integrale acute zorg op het spoedplein mogelijk te maken.

Wil je meepraten over spoedpleinen? En ben je benieuwd hoe andere zorgorganisaties hiermee bezig zijn? Dan ben je van harte welkom in Utrecht, op vrijdag 14 juni as. van 10 tot 14.00 uur. De bijeenkomst is voor betrokkenen en geïnteresseerden vanuit ziekenhuizen en huisartsenspoedposten. Dus neem vooral ook je collega van het ziekenhuis of de huisartsenspoedpost mee!

Klik hier om je aan te melden

We zien je graag op de 14e!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Datum: vrijdag 14 juni 2024
  • Tijd: 10:00 - 14:00 uur (ontvangst vanaf 09:30 uur en na afloop is er een netwerklunch)
  • Locatie: NVZ, Winthontlaan 1, 3526 KV Utrecht
  • Voor wie: betrokkenen en geïnteresseerden vanuit de ziekenhuizen en huisartsenspoedposten
  • Kosten: er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden

Voor organisatorische vragen kun je contact opnemen met Belinda Leeuwenhage, via telefoonnummer 06 82 86 57 84 

of mail naar zorginderegio@nvz-ziekenhuizen.nl.