Transformatiemiddelen: van aanvraag tot goedkeuring

NVZ lunchcafé over de inzet van transformatiegelden

Om impactvolle zorgtransformaties in de regio mogelijk te maken, kunnen zorgpartners transformatiemiddelen aanvragen voor hun transformatieplan. De eerste transformatieplannen hebben inmiddels de snelle toets doorstaan, en een aantal zijn ook al goedgekeurd

Ben je benieuwd hoe andere ziekenhuizen en categorale instellingen omgaan met de aanvraag van transformatiemiddelen? Waar lopen zij tegenaan? En wat werkt juist goed? Meld je dan aan voor het online lunchcafé op 7 november.

Het lunchcafé biedt de gelegenheid om informeel met elkaar in gesprek te gaan over ervaringen met de aanvragen voor transformatiemiddelen. Je kan je eigen ervaringen delen, en ook vragen stellen aan anderen. De NVZ hoort daarnaast graag wat de belangrijkste knelpunten en succesfactoren zijn, zodat we deze mee kunnen nemen in de evaluatie van het beoordelingskader die dit najaar plaatsvindt.

Het NVZ lunchcafé wordt georganiseerd door het NVZ-programma Zorg in de regio samen met de NVZ-beleidsadviseurs van het team bekostiging. 

Geïnteresseerd? Meld je nu aan. Dan zien we je online op 7 november!

•    Datum: dinsdag 7 november 2023
•    Tijd: 12:00 - 13.00 uur
•    Digitaal via MS Teams
•    Voor wie: NVZ-leden werkzaam als projectleider, adviseur of financial die zich bezighouden met het opstellen van een regioplan en transitieplannen
•    Kosten: er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden